Actueel / nieuws

Gezinsvakanties naderen

Samen met de Vincentiusvereniging Gouda maken wij het al een aantal jaren mogelijk dat een tiental gezinnen met een minimuminkomen in de zomerperiode op vakantie kan.      De gezinnen voor de komende zomervakantie zijn bij ons aangemeld door professionele hulpverleners. Inmiddels is met alle deelnemende gezinnen een gesprek gevoerd en momenteel worden de laatste praktische zaken geregeld. Binnen enkele weken is het dan zover, gaan de gezinnen genieten van een hopelijk zonnige maar vooral fijne vakantieweek in een stacaravan of chalet op een kindvriendelijke camping in Nederland!

Sponsoractie gezinsvakanties

De kosten van de gezinsvakanties worden betaald door onze PCI-Gouda en de Vincentius-vereniging Gouda. Wanneer u de deelnemende gezinnen ook hun vakantieweek gunt en daaraan financieel wilt bijdragen, kunt u er sponsor van worden. Dat kan voor één of meer vakantiedagen, voor één of meer deelnemers, voor elk willekeurig bedrag, groot of klein.

U vindt hier de flyer van de sponsoractie.

Coronavirus en klushulp

De gezondheidsrisico’s, de richtlijnen van het RIVM en de maatregelen van het kabinet maken het helaas onmogelijk om ons PCI-klusteam in actie te laten komen. Klussen bij hulpvragers aan huis kunnen dus voorlopig niet uitgevoerd worden.

Kindpakket Gemeente Gouda

Goudse gezinnen met een beperkt inkomen kunnen gebruik maken van het Kindpakket van de gemeente Gouda. In de aanloop naar het nieuwe school-, sport- en culturele jaar is het misschien goed om de mogelijkheden van het Kindpakket te bekijken.

Zie hier de gemeentelijke flyer van het Kindpakket.